Blog

Google I/O 2011

Pragmatics deltog i årets Google I/O udviklerkonference. Konferencen som tiltrækker omkring 5000 it-folk og tech-interesserede fra hele verden, et kæmpe event.

Google I/O giver mulighed for, at få nyheder og indsigt i teknologier fra Google, og at netværke med en masse interessante mennesker fra hele verden.

Interessen for konferencen er utrolig stor, og i år måtte Google melde udsolgt efter blot 59 minutter. Pragmatics var heldig, at få tilbudt billet før de kom offentligt til salg, pga. tidligere deltagelse. Hermed var vejen banet for deltagelse i årets konference.

Read More »

ListWoo.com – List Management

ListWoo.com - List Management and Top 10 Lists

I am happy to announce, and bid welcome to our new project and website ListWoo.com!

ListWoo is a list management website. It’s a free service, that allows you to create, maintain and share lists online. Besides allowing you to maintain your personal lists, the website contains a library of popular lists publicly available (e.g. top 10 lists). All public lists are interactive, and our visitors may read them, learn from them, be entertained by the them, and interact with them. Interacting in the form of voting. ListWoo is based on crowdsourcing. That’s why we keep the tagline “lists, the crowdsourced way”!

Read More »

Google I/O 2010

Google I/O - Outside Moscone CenterPragmatics var med på dette års Google I/O samen med virksomheden HugeLawn Software, der specialiserer sig i iPhone- og iPad-udvikling.

Google I/O er en udviklerkonference, som tiltrækker omkring 5000 udviklere og andet godtfolk fra nær og fjern. Google kalder konferences Google I/O, fordi den handler om “Input” og “Output”. Det er en mulighed for dem, for at kommunikere deres teknologier ud til udviklere i verden. Og det er en mulighed for udviklere, for at komme i tale med Google. Konferencen blev afholdt i San Francisco d. 19.-20. maj på Moscone Center (West), som også er rammerne for bl.a. Apples udviklerkonference. På konferencen deltog vi i en masse sessions om særligt Google App Engine (GAE) og Android.

Der blev annonceret en masse nyheder, særligt på konferencens to keynotes. Jeg vil prøve at give en opsummering af de væsenligste nyheder.

Read More »

Telemarkedets første runde

Telemarkedet.dk har været igennem første runde markedsføring. Her er der kommet brugbare tilbagemeldinger fra både presse, teleselskaber og folk der har brugt systemet. Det har medført en række rettelser og korrigeringer til systemet og prisberegningsmotoren som er den centrale del af webstedet. Og så er der kommet en del ny funktionalitet. Disse ting har medført en styrkelse af den prissammenligning der udføres.

Tillægspakker
Den første version af telemarkedet.dk tog udgangspunkt i teleselskabernes mobilabonnementer uden at se på de tillægspakker som selskaberne tilbød – fx. frit forbrug af SMS, tale osv. Det har vi implementeret, sådan at telemarkedet nu også undersøger mulighederne for anvendelse af tillægspakker når du udfører en prissammenligning. Der beregnes på alle kombinationer af produkter og tillægspakker.

Read More »